Oro Smykker

Pynt på tilværelsen


Flere læsere på bloggen

Flere læsere på bloggen

Læsere uden at være kendis?

Hej kære læser. Jeg tænker tit på, hvad der skal til for at få flere læsere på min blog. Jeg skriver selvfølgelig vidt og bredt om de emner indenfor smykkeverdenen, der interesserer mig, men det er jo altid sjovere at skrive, hvis man ved der faktisk er nogen der læser indholdet. Hvad kan man så gøre, når man ikke er en kendis som Mascha Vang, og man heller ikke har lyst til at bruge mange penge på at få hjælp fra et godt SEO bureau eller være med i et blog-netværk, hvor det hele handler om at reklamere for brands? Svaret må nok være, at der bare er de læsere der er. Et eller andet sted, skriver jeg jo også til mig selv.

Utal af blogs om alt muligt på nettet

Selvom det kunne være sjovt at få flere følgere på bloggen og flere kommentarer på det jeg skriver, så er det ikke det vigtigste for mig. Jeg vil gerne lufte mine tanker omkring det, der interesserer mig, og så skal der nok komme læsere, hvis der findes andre med mine interesser. Jeg tør slet ikke at tænke på, hvor mange blogs, der efterhånden er derude om alle mulige emner – så hvorfor skulle folk lige havne på min?

Bloggere skriver om alle mulige emner og med forskellige formål. Jeg tror ikke, at det er alle der forventer eller har forhåbninger om at nå ud til en hel masse. For disse kan en blog bare være en form for dagbog, hvor man får luftet sine tanker, og selv altid kan gå tilbage og læse. Andre bloggere er nærmest rene reklamesøjler, hvor det ene blogindlæg efter det andet skamroser produkter fra det mærker, der nu vælger at betale. Det er også en vej at gå, men det bliver nok aldrig min.

Jeg vil i hvert fald takke for at netop DU læser min blog – hvem end du så er 😉

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *