Oro Smykker

Pynt på tilværelsen


Fars dags gave – Hvad skal du give?

Fars dags gave – Hvad skal du give?

Har du styr på fars dags gaven?

Det er snart fars dag. Faktisk er der mindre end en uge til. Der er mange muligheder at vælge mellem, når den perfekte fars dags gave skal findes. Du kan altid gå den klassiske vej og købe en flaske god vin eller eller noget chokolade, men de senere år er det blevet mere udbredt at gøre lidt mere ud af gaven. Nogle køber et ur, mens andre måske køber flotte smykker som gave. Du skal nok være opmærksom på, at du skal være hurtig, hvis gaven skal bestilles på en webshop. Der skal man altid regne med levering på i hvert fald 3 hverdag. Hvis du er hurtig, kan det stadig nås.

Herresmykker eller ure som gave

En meget moderne fars dags gave er et flot herresmykke. Et oplagt valg kunne være et sæt fine manchetknapper fra et mærke som Georg Jensen. Mange smykkemærker har dog i dag også fået øjnene mere op for det mandlige segment, så du kan sagtens finde såvel halskæder, armbånd og ringe til herrer.

Hvis du overvejer at købe et ur i gave, så er prisen typisk en del højere, men alt efter din fars stil, så er der også mange mærker og modeller at vælge i mellem. Til den mere klassiske stil passer det måske bedst med et Seiko eller Inex ur. Hvis din far er den mere trendy type, så kan du finde mange super flotte ure fra mærker som Jaguar eller Tissot. Her er prisen dog for mange nok i den høje ende.

Den klassiske fars dags gave

Selvom du går efter mere klassiske gave, så kan det godt blive en personlig gave. Hvis du finder et stykke velvalgt værktøj, så vil det gå rent hjem ved håndværkeren eller gør-det-selv manden. En god flaske vin, kan også sagtens være det bedste valg. I de seneste år har rigtigt mange mænd fået øjnene op for vin som en hobby. For denne type mand, så handler det ikke bare om at nyde et glas vin til aftensmaden eller som hygge, men man skal vide noget mere om vinen og prøve forskellige druer og regioner.

Hvis det skal være helt nemt, så findes der stadig lidt alternativer. En fin æske chokolade falder næsten altid i god jord. Ellers kan man altid finde nogle strømper eller boksershorts.

Jeg håber, at du har fundet lidt inspiration til at finde den perfekte fars dags gave.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.