Oro Smykker

Pynt på tilværelsen


En tur i luftballonen

En tur i luftballonen

Overblikket kommer bedst ovenfra og når rumfærger nu er så dyre er den økonomisk rationelle beslutning måske at tage en tur i en luftballon. Vi skal op at flyve og vi skal tale om hvad overblik kan gøre for dig som person.

Hold fast, nu letter vi!

Mere filosofisk bliver det ikke i dette indlæg som skal handle om noget så banalt som overblik. Du kender det sikkert selv, både det at have overblik og miste det. Nogle personer er stærke til det, men andre mister let overblikket og har det bedst med enkelte opgaver og klare linjer.

Det er et af de områder hvor vi menneker er mest forskellige og det er en egenskab der har stor betydning på det moderne arbejdsmarked. Flere jobs kræver et stor overblik, for der er mange opgaver der skal koordineres i de moderne digitale virksomheder. Projektstyring hedder det og det handler basalt set om at holde overblik, koordinere imellem forskellige personer og løbende sørge for at tingene passer sammen og det er lige netop her overblikket kommer som en fordel, for tingene kører aldrig på skinner. Der skal justeres og har du ikke fuldt overblik over processen og de andre delelementer kan de få uoverskuelige konsekvenser at du ændrer på et enkelt parmeter.

Derfor kan det være tid til at tage en tur i luftballonen. Træde et par skridt tilbage og få overblik. Husker du det er du allerede kommet langt

Har jeg snydt dig helt med emnet? Så kan du Købe ballonflyvning som gave her

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *