Oro Smykker

Pynt på tilværelsen


5 Smykkeideer Til Studinen

5 Smykkeideer Til Studinen

Årets studenter er snart klar til at fejre at skolen er ovre, en fejring der tid ender ud med en række våde byture. Men det er også tid til at invitere venner og familie forbi til en fest hvor man fejrer at man nu er et skridt tættere på drømmejobbet.

En af de ting der altid står højt på ønskeseddlen hos studinerne er smykker! Måske fordi det er et dejligt minde som man altid kan have med sig fra dengang man blev student. Jeg har samlet 5 ideer og skrevet lidt  omkring dem i denne guide.

 

Armbånd hitter!

Armbånd er blevet et hit og gerne mange af dem. Smykker handler altid om personen der modtager dem og deres stil, men det er ikke længere ualmindeligt at gå med 5 eller 10 armbånd på en enkelt arm.

Det simple og sikre

Små simple halskæder der både passer til hverdag og fest er altid noget der vil blive brugt meget. Vil man gerne give en gave som man er sikker på bliver brugt er dette en god mulighed og så er der rig mulighed for at sætte lidt præg på hvilket vedhæng der skal være i halskæden, så det bliver godt minde om dagen.

Vovede halskæder

Kender du studinen godt? Så er det måske et mere vovet smykke du skal begive dig ud i at købe. Der er større risiko for at du rammer forbi, men det kan også blive gaven der aldrig bliver glemt.

Ringen som evigt minde

Næsten alle har en række ringe de tager på hver morgen, eller måske aldrig tager af. Ringe er et simpelt smykke, men som altid vil være der til at minde os om bestemte situationer, personer eller begivenheder og det er en god måde at mindes dagen på.

Lad vedhænget tale

Det rette vedhæng betyder meget i en halskæde og er jeres mulighed for at sætte et personligt præg på gaven. Og med mange tusinde vedhæng på markedet er det bare at komme ud og vælge.

 

 

Se flere gaveideer på BedreBoligLiv.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *