Oro Smykker

Pynt på tilværelsen


Giv den travle hverdag en pause

Giv den travle hverdag en pause

I dag kommer der en lidt skæv blog, det meste skal handle om smykker, men jeg er nød til at dele det her med jer, for jeg synes det virker til at være super fedt. Det skal handle om velvære og det at være off, altså at give den travle hverdag en pause, som for de flestes vedkommende er meget velfortjent.

Husk dig selv

En af de ting som mange glemmer i deres hverdag er dem selv, det er vigtigt at koble fra engang i mellem og så bare slappe helt af. Rigtig mange tænker slet ikke over det i hverdagen, får når man kommer hjem fra sit 8 timers job, og har handlet ind, så står den kun på de huslige pligter og det er jo ikke så slemt, skulle man mene. Men du vil faktisk aldrig få koblet helt af, det er som regel kun i weekenderne den slags sker, jo mindre du også har lagt planer der, som de fleste har det med at gøre. Så er der kun en ting tilbage, og det er at tage væk fra det hele og koble af. Og det er der hele essensen af denne artikel kommer ind i billedet. Det skal handle om salt og velvære.

Langt væk fra det hele

Nu tænker du jo nok hvorfor dælen jeg skriver “salt”, men det er fordi det er hvad et skal handle om nu. Jeg har i min tågen rundt på det store internet fundet noget spændende og anerledes. Det handler om et såkaldt saltophold, hvor man får to overnatninger på et lækkert hotel, med forplejning og mulighed for at bade i en dansk pendant til “Det døde hav”. Hvis du ikke er så god til geografi, så er det en stor saltvandssø i Mellemøsten, hvor indholdet af salt er så højt, at der stortset ikke lever nogen dyr, og man kan flyde ovenpå. Salt kan have en rensene effekt på kroppen hvis man ikke overdriver det, og i det hele taget kan et hotelophold give ro i sjælen, især hvis det er langt væk fra alting opholder foregår.

Hvis du ikke er typen der er så glad for de her lidt alternative måder at slappe af på, så kan en weekend hos noget familie, gerne i den anden ende af ladnet også være en god forløsning fra hverdagens stress og jag. Går du all in, så kan en tur til f.eks. London eller Glasgow anbefales. Især hvis det er fredag-søndag. Det betyder at udgifterne er til at overskue og priserne ligeså.

Det er op til dig hvad du vælger, og husk nu at passe på dig selv. Jeg har en travl hverdag ligeså, og jeg glemmer tit at passe på mig selv. Og husk smykkerne, man må gerne se godt ud når man stresser af!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *