Oro Smykker

Pynt på tilværelsen


Tag på smykkeudflugt

Tag på smykkeudflugt

Nu har jeg tidligere lavet et skriv herinde om inspiration og hvordan du kan blive inspireret. Det jeg vil i dag er noget hen af det samme, men måske lidt mere konkret. For udover at rende rundt i din by og suge til dig af inspiration, er der faktisk andre muligheder. En af dem er jo bl.a. at rejse ud i verden.

Find en ligesindet

Nu er jeg ikke professionel, det skal der slet ikke herske tvivl om, men jeg sætter en ære id et jeg laver på det plan jeg laver det, og jeg er bestemt ikke bleg for at finde inspiration rundt omkring, uanset hvor det måtte være. Her tænker jeg naturligvis på ligesindede, og det skal forstås som mennesker du enten kender eller ikke kender, som har en interesse for smykker ligesom du selv. Jeg har, for at tage et eksempel, længe gået rundt med et ønske om at besøge et rigtigt smykkeværksted, hvor jeg kan få lov at observere osv. Jeg har endnu ikke fået en aftale i hus, men arbejder på det, og vil skrive om det her, så snart jeg har noget nyt! Husk at have styr på fodtøjet hvis du skal på besøg hos et smykkeværksted, da der kan ligge nogle ret så grimme ting på gulvet!

Undersøg dine muligheder

Hvis du er ung og render rundt med en drøm i maven om at leve af faget, så fortvivl ikke. Selvom det ikke lykkedes for mig, så skal branchen trods alt bruge frisk blod løbende for at holde sig i gang. Dog skal det siges at det er svært, det er der ingen tvivl om overhovedet. Det er også svært, men jeg kender nogle stykker som er kommet gennem nåleøjet. Det kræver meget tid og flid og en stor indsats fra dig selv af. Man skal virkelig skulle ville det, der er mange om buddet og kun ganske få vælges. Hvis du har produceret noget selv, som du kan vise frem, er det et meget stort plus i forhold til en evt. arbejdsgiver.

Jeg synes du skal kaste dig ud i det og husk at have hjertet (og hjernen) med!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *