Oro Smykker

Pynt på tilværelsen


De gode og billige smykker

De gode og billige smykker

Smykker er ikke altid noget der nødvendigvis forbindes med ordet “billigt”, og slet ikke hvis der er tale om smykker lavet af ædelmetaller som guld og sølv. Her starter priserne gerne på 4-500 kr. og op, og for den pris er det endda kun en ring du kan få. Skal du op i superligaen så at sige og have guld, så koster det en pæn sjat, især hvis der sammenlignes med sølv.

Jeg vil anbefale dig at kigge efter sølv eller titanium hvis du vil have et billigt og flot smykke. Guld er ikke altid det første valg, især ikke hvis budgettet er en smule stramt, som det er for flestes vedkommende når det kommer til indkøb af dyre smykker. Her vil jeg anbefale at man holder fokus på hvad der er pænt og rart at have på. At man så ikke kan sige det er så eksklusivt, det er en anden sag. Men hvem tænker over det, det er jo ikke sådan at fremmede mennesker kommer hen og bider i din titanium ring og spørger hvorfor du ikke går med sølv.

Øreringe og armbånd fås også i både sølv og titanium og kan begge se rigtig flotte ud, hvis man ellers kigger sig lidt for, når man skal udvælge sit nye smykke. Helt billige smykker kan indeholde nikkel, og det er et metal mange er allergiske overfor eller som mange bliver allergiske overfor efter tid. Har du først nikkel allergi, er det ikke sjovt. Så obs på det.

Hvis det skal gøres billigt ellers, så kan januarudsalget anbefales. Her kan du få billige smykker, nogle endda i metaller som guld til under 1.000 kr. for en flot ring eller halskæde, men det handler om at være vågen. Der er mange fælder her i januar, og der findes mange mennesker som kun er ude på at tjene penge, i det her tilfælde uærlige penge, ved at snyde. Husk altid at kontrollere de smykker du køber! Oftest ses svindel dog mest hos udenlandske gadesælgere eller hos suspekte butikker, som enten ikke er en del af en kæde eller hvor priserne bare er for lave.

Her til sidst er der ikke andet for end at ønske dig god jagt på det helt rigtige smykke. Husk på at det også er muligt at handle online, her vil jeg kun anbefale at købe hos webshops med “e-mærke” , så du er sikret en god oplevelse!

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *