Oro Smykker

Pynt på tilværelsen


Guld eller Sølv?

Guld eller Sølv?

Det er aldrig let at vide, om du skal vælge mellem guld eller sølv, når det kommer til smykker. Moden kan skifte fra tid til anden, men generelt set er begge dele altid populært. Så det handler om, hvad du er mest til, og hvad du gerne vil vise med dine smykker.

Heldigvis kan vi hjælpe dig godt på vej, så du lettere kan finde ud af, hvad du skal vælge. Det er også en god guides til alle, som vil give smykker til andre i gave, for man kan let ende med at give noget forkert.

Som gave – lyt til dem

Hvis du skal give et smykke til nogen i gave. Her tænker vi nok ofte på en mand, som skal give sin kone eller kæreste et smykke i gave. Men der kunne også være tale om en god veninde, som ville forkæle en af sine gode veninder.

Det er dog ofte mænd, som har svært ved at vide, om de skal investere i guld eller sølv, når det kommer til at købe en gave til deres partner.

Her vil vi sige, at du skal begynde at holde øje med, hvad de interesserer sig for. Tag ind i smykkeforretninger med hende og se, hvad hun kigger mest på og snakker om.

Herudover vil din partner helt sikkert også have en holdning til sine veninders smykker, så det er vigtigt at lytte til.

Ellers kan du altid spørge hendes veninder.

Vælg ud fra dit tøj

Hvis du allerede har en række smykker, så har du sikkert både guld og sølv smykker. Her skal du overveje, hvad der passer til resten af dit tøj.

Hvis du har en bohemian stil, så er det en god idé at vælge noget guld. Det er vigtigt at påpege, at vi her snakker om alle mulige forskellige slags smykker, som du kan have på.

Sølv har altid været populært, når det kommer til selskabstøj, da guld her kan se for voldsomt ud. Derfor vil du ofte se rige med en sølvhalskæde.

Man vil også ofte gå med sølvørerringe til den slags arrangementer. Men igen kommer det helt an på dit tøj.

Det er ikke meningen, at dine smykker skal stjæle hele fokusset. De skal være supplement til dit tøj.

Find inspiration på nettet

I gamle dage var det i stor grad modemagasiner, som dikterede, hvad du skulle vælge at have på. Sådan er det ikke længere. Det betyder ikke, at du ikke bør lytte til dem. Men ofte vil du finde rigtig meget inspiration, hvis du går på de sociale medier.

Her kan vi især anbefale Instagram, da du har mulighed for at følge kendte og se, hvad de har på. Vi vil anbefale, at du følger disse smykkebrands.

På den måde finder du ud af, hvornår de bruger sølv eller guld. Dog er det en god ide at finde nogen med samme hudfarve som dig selv. Det vil ofte være lettere på den måde at finde tøj, som passer til din hud.

Man har altid sagt, at det er lettere for mørkere hud at have guldsmykker på. Men det betyder ikke, at du aldrig kan gå med guldsmykker, hvis du er lys i huden. Det kan du f.eks. gøre, når du har sort tøj på. F.eks. en sort gallakjole.

Men find en masse inspiration på nettet, når du skal til dit næste arrangement og lån fra de rige og kendte. For de har altid råd til at hyre nogen til at fortælle dem, hvad de skal tage på. Især Oscar uddelingen i Los Angeles er her god at kigge mod.

Du skal hverken være bange for at gå med sølv- eller guldsmykker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *