Oro Smykker

Pynt på tilværelsen


De 10 mest populære smykkebrands 2017

De 10 mest populære smykkebrands 2017

Hvis du skal til at købe nogle nye smykker, så bør du læse dette indlæg først. For her kommer vi ind på, hvilke smykkebrands der er de mest populære.

Det er de smykkebrands som i øjeblikket gør mest ud af at skabe nogle flotte moderigtige smykker.

Harry Winston

Det er primært diamanter, som dette smykkebrand laver så smukt. Hvem elsker ikke diamanter?

Grunden til at deres smykker er så populære er, fordi de bruger ufatteligt meget tid på at udforme dem på smukke måder. Dvs. at hvert stykke smykke ligner et kunststykke, og det giver dem et unik udseende.

Følg dem på Instagram.

 

Dior

Du kender nok allerede mærket Dior som et et dyrt luksusmærke, som bl.a. laver perfume. Men de laver også smykker, og det er de virkelig gode til.

Dette smykkebrand fokuserer på at lave smykker, som passer til deres tøj, så det kommer til at fungere som en helhed. De er kendt for at have et feminint look, og det er også grunden til, at deres smykker og tøj er så populært blandt mange.

Følg dem på Instagram.

Et opslag delt af Dior Official (@dior) den

Faberge

Du har sikkert hørt om Faberge, fordi de er kendt for at lave Faberge æggene, som er kendt i hele verden. Det er primært derfor, at folk kender deres navn.

I dag er det stadigvæk æggene, der er deres hovedfokus, men du kan få det som smykker, som du kan have på. F.eks. deres flotte halskæder.

Følg dem på Instagram.

Et opslag delt af Fabergé (@officialfaberge) den

H. Stern

Skaberen af dette smykkebrand blev, da han levede, kaldt for Kongen af diamanter af magasinet Time. Det siger lidt om, hvor populært dette brand er.

Skaberen døde i 2007, men mærket er stadigvæk ufatteligt populært, fordi de får inspiration til deres smykker fra kulturpersonligheder eller store kulturelle begivenheder.

Det gør, at de hele tiden er med på, hvad der sker derude, og det får det til at være et af de mest moderigtige smykkebrands. Det er altid populært med nogen, som følger med på den måde.

Følg dem på Instagram.

Et opslag delt af H.Stern (@hsternofficial) den

Tiffany

Blandt den brede befolkning er de især kendt fra filmen og bogen Breakfast at Tiffany’s. Herunder sangen med samme navn fra Deep Blue Something. De er et kendt smykkebrand med butikker i hele verden.

De er især kendt for at sælge flotte forlovelsesringe. I dag har de udvidet med en række forskellige smykker, hvor du kan få alt fra ringe, armbånd til halskæder. De laver smukke smykker, som altid er populært at give i gave.

Følg dem på Instagram.

Mikimoto

De er et luksus smykkefirma, som fokuserer på perler. Her er det især deres perlehalskæder, som er ufattelige populære. Dette smykkebrand åbnede tilbage i 1890’erne i Tokyo i Japan. I dag finder du dem i hele verden.

Deres perlehalskæde er tidsløs, så det er en god investering, da du også kommer til at bruge den om ti, tyve eller tredje år.

Følg dem på Instagram.

Piaget

Dette smykkebrand er fra Schweiz, og blev åbnet af Georges Piaget i 1874. Det er et luksusmærke, som ofte bliver kåret som et af de bedste smykkebrands i verden. Som sådan kan man ikke sige, at de følger med i moden, vi vil hellere sige, at de skaber moden.

I 2008 blev de f.eks. kåret som et af de bedste luksus smykkebrands af The Luxury Group.

Følg dem på Instagram.

Et opslag delt af Piaget (@piaget) den

Buccellati

Som mange af de andre smykkebrands designer de både smykker og ure. Man kan selvfølgelig også argumentere for, at ure er et af de fornemmeste smykker, som især mænd kan have på. Hvor kvinder har lidt bedre muligheder med halskæder osv.

De generelt mange designs med dyr og insekter. Det er altid nogle spændende nye designs, som kommer fra dem.

Følg dem på Instagram.

Cartier

Det er et ikonisk smykkemærke, som de fleste nok kender fra de fineste adresser i verden. Det stammer helt tilbage fra 1847, og har sidenhen blevet er af de mest fornemme smykkebrands i verden.

De er bl.a kendte for deres broche i et panther design. Det er et af de smykkebrands, som du altid skal holde øje med, hvis du vil vide, hvad der rører sig på markedet.

Følg dem på Instagram.

Et opslag delt af Cartier Official (@cartier) den

Bvlgari

Dette italienske luksus smykkebrand er kendt for sine flotte ure, parfume og forskellige smykker.

De er kendt for at lave flotte ure og smykker, som nærmest har en arkitektonisk struktur over sig, og så er de vilde med guldsmykker.

Følg dem på Instagram.

Et opslag delt af BVLGARI (@bulgariofficial) den

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *