Oro Smykker

Pynt på tilværelsen


Det perfekte ur til dig

Det perfekte ur til dig

Et ur er et pænt smykke til både mænd og kvinder. Men det kan ofte være svært at vælge mellem de mange forskellige ure, som du kan. Vi vil gerne hjælpe dig med at gøre det lettere, hvordan du vælger dit næste ur.

For der er en række ting, som du kan overveje. Det er alt fra, hvad du gerne vil udstråle til dit eget tøj.

Ofte bør du også have flere ure, da det er svært at købe et ur, som passer til alt. På samme måde som kvinder også har flere forskellige smykker. Vi er store fortalere for, at både mænd og kvinder har flere forskellige ure.

 

Skal dit ur kunne noget?

Du har sikkert set AppleWatch, hvor du pludselig kan bruge dit ur til en masse forskellige ting. Det er der ingenting galt med, men du skal overveje, hvor vigtigt det er for dig.

Mange vælger et ur, fordi det er flot, og så er det ikke vigtigt med en masse funktioner, som du sikkert aldrig bruger alligevel.

Men du kan sagtens få ure, som kan en masse forskellige ting, og som stadigvæk har et flot og stilrent design.

 

Passer det til mit tøj?

Det er smart at stille sig dette spørgsmål, da du sikkert går i meget af det samme tøj. Hvis du kun skal vælge et ur, så bør du vælge et, som passer til det tøj, som du ofte går i.

For de fleste vedkommende vil det være det tøj, som de har på, når de skal på arbejde. Hvis du kun køber et ur, så gå efter dit hverdagstøj.

Med næste ur kan du sagtens vælge et, der passer til dit selskabstøj. Tjek videoen her under for at se om det passer til dit tøj.

Hvad kan du lide af design

Der er mange forskellige muligheder, når det kommer til ure, så det er vigtigt, at du vælger et, som du kan lide. Tænk over hvad du godt kan lide, så du kan vælge det.

Et godt råd er her, at du hele tiden gemmer billeder af de ure, som du godt kan lide. Lad være med at gå ned i en butik og gå det første og bedste. Sammenlign de forskellige ure.

Det er en god idé at finde inspiration på sociale medier som Instagram osv. Vi kan anbefale en Instagram profil som Daily Watch. Her udgiver de hver dag er nyt ur, så du kan få masser af inspiration.

 

Tag billeder med kommende ure

Mange kigger bare på et ur og så køber de det. Det behøver du ikke, da du godt må prøve det. Når du prøver det, skal du tage et billede med det på, for så vil du langsomt opbygge din egen portefølje af flotte ure.

Der er intet galt med at finde inspiration fra andre, men du får mere ud af at få inspiration hos dig selv. For så kan du altid kigge på det og afgøre, om det er det ur, du skal have.

For det hele handler om, hvad der passer til dig og ikke andre. Derfor kan det være problematisk, hvis du kun kigger på billeder af andre med dit kommende ur på.

 

Prøv en masse ure

Så ja, du skal ud og prøve en masse ure. Du kan godt regne med, at du kan bruge over et halvt år på at finde det perfekte ur til dig selv. For når du først har fundet inspiration på nettet, er du klar til at gå videre og finde mere inspiration andre steder.

Der findes masser af butikker med ure, så gør det til en vane at gå ind i dem og prøv forskellige ure.

Til sidst er der kun at sige, at der ikke findes et perfekt ur for alle. Der findes et perfekt ur til dig og måske endda flere. Det er de ure, som du skal købe, for så bliver du aldrig træt af dem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *