Oro Smykker

Pynt på tilværelsen


Styling med smykker

Styling med smykker

Det fantastiske ved smykker er, at du kan bruge dem til at style dig selv. Ideen med smykker er, at de ikke skal stjæle fokus fra det tøj, som du har på. Men de skal bruges som supplement, så du får prikken over i’et i dit tøj.

Det betyder også, at der er ting, som du kan gøre rigtigt og forkert, når det kommer til at vælge de rigtige smykker.

I sidste ende handler det meget om, at du vælger nogle smykker, som passer din stil, og som giver dig det indtryk, som du gerne vil give.

Lad os kigge på mange af de forskellige overvejelser som du kan have, når det kommer til smykker.

Hvert smykke skal gøre noget for dit tøj

Når det kommer til smykker, så er for meget ikke godt. Tænk på hvad du tænker, når du ser nogen, der har alt for mange smykker på. Det stjæler fokus fra selve deres tøj, og det er det, som du gerne vil undgå.

Hvert smykke skal give noget til dit tøj. Det er grunden til, at du godt kan have en ring på og så en halskæde osv. Du skal bare hele tiden tænke på, at det ikke må stjæle fokus fra dit tøj.

Desuden vil der være forskel på, hvad du har på, når det kommer til et selskab og hvis du skal ud at drikke en kop kaffe med veninderne.

Tænk hele tiden over hvorfor du tager det smykke på. Her kan du se, hvad smykker kan gøre for dit tøj:

Vælg smykker som passer til din hudfarve

Der er forskel på, hvad der passer til dig, alt efter om du er lys eller mørk i huden. Guld passer bedre til dem, som er lidt mørkere i huden. Men nej, det betyder selvfølgelig ikke, at du ikke kan have guldsmykker på, hvis du er mørk i huden.

Men det er bare noget, som du skal tænke over. Ligesom alt det andet. Hvis du har mørkt tøj på, kan det være i orden at gå med noget guld. Da danskere elsker mørkt tøj, er det oplagt for dem at gå med guldsmykker.

Men glem ikke at gå med sølvsmykker, for det er også ufatteligt populært.

Tænk over dit arrangement

Der er forskel på, om du skal til en nytårsfest, eller om du bare skal på arbejde. På arbejde bør du gå efter nogle mere almindelige smykker. Som man også kan kalde hverdagssmykker.

Her er der tale om en diskret halskæde og ringe. Både mænd og kvinder kan også have et ur på. Faktisk vil vi sige, at du altid bør have et ur på, for der er ingen grund til ikke at gøre det.

Generelt er der kun at sige, at du bare skal have en ide med de smykker, som du vælger at tage på. Hvis du gør det, bør du ikke have noget problem. For vi tror på, at du godt ved, hvad der er rigtigt og forkert at have på.

Som dansker er vi gode til at være mere diskrete, når det kommer til vores tøj, og det samme skal vi også gøre for vores smykker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *