Oro Smykker

Pynt på tilværelsen


Smykker og Mænd

Smykker og Mænd

Mange tænker, at smykker kun er noget, som kvinder kan have på. Men det er både for mænd og kvinder, og vi vil gerne slå et slag for, at mænd går mere op i smykker.

Der er også mange smykker, som mænd allerede har på, uden at de tænker over det. F.eks. ure.

Lad os kigge nærmere på, hvordan mænd kan bruge smykker til at få en federe stil.

Ure

Et ur er et smykke, som alle mænd bør eje min. et af. Vi vil dog foretrække, at mænd ejer mere end et ur. På den måde kan du have et ur på, alt efter hvad der passer til dit tøj.

Alle mænd bør som minimum have et ur, som de kan bruge i deres hverdag. Uanset din tøjstil kan du finde et ur, som passer til dig.

Hvis du har et arbejde, hvor du har skjorte på, kan du vælge et funktionelt og har stil.

Armbånd

De seneste ti år er armbånd til mænd blevet mere udbredt. Det skyldes, at de er meget diskrete, men at de stadigvæk gør meget for vores udseende.

Du bør vælge et armbånd, som passer med samme stil som dit ur. De to ting skal gerne passe sammen. Det fede ved armbånd er, at de kan sige mere om dig end et ur.

Ringe

I gamle dage var en ring kun noget, som mænd havde på, hvis de var gift. Men sådan er det ikke mere. Nu kan mænd godt købe en ring at have på, uden at der er anden grund, end at han synes, det er pænt.

Vi vil sige, at en ring stadigvæk er noget, som kræver, at du har en bestemt stil som mand. Hvis du har et arbejde med jakkesæt, så vil det sjældent passe med en ring. Men hvis du har en mere unik stil, så vil det passe langt bedre.

Halskæder

En anden ting som er blevet populært de sidste 5-10 år er halskæder. Det er stadigvæk meget blandet, hvad mænd synes om dem. Men flere er begyndt at tage dem til sig, så der er helt klart ved at ske et tipping point. Det betyder, at når et vis antal mænd, begynder at have det på, så vil andre mænd følge efter.

Det er det, som er ved at ske inden for den slags smykker. Så det bliver hele tiden mere udbredt. Ofte vil man vælge en halskæde, som symbolisere et eller andet. Det kan være et buddhistisk tegn eller andre ting. På samme måde som det igen er blevet in, at gå med et kors, hvis du tror på gud.

For hvis du tror på noget, så er smykker en god måde at vise det på. Der er ingen af os, som har tænkt os at vise det gennem vores tøj. Her vil vi hellere vælge noget mere stilrent, og så kan vi bruge smykkerne til at vise vores “budskab.”

Øreringe

I gamle dage var øreringe kun noget, som sømænd havde. Det var dengang, at det også kun var dem, som havde tatoveringer. Sådan er det ikke mere. I dag er det helt normalt, at folk får en tatovering.

På samme måde er det også blevet mere udbredt at få en ørering. I starten kunne man kun have den i det ene øre, men nu er det helt i orden, hvis du har øreringe i begge øre. Det virker til, at det især er hiphop musikken, som har fået dette indført. Her har rappere altid vist deres rigdom gennem smykker. Herunder flotte øreringe.

Manchetknapper

Det har altid været forretningsmænds helt store ting. Hvis du går med jakkesæt og dermed skjorte, så bør du helt klart få dette til dit look.

Det er en fed måde at skille sig ud på, og du kan få mange forskellige slags manchetknapper.

Du kan også tjekke denne gode engelske guide til, hvordan mænd bør bruge smykker.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *